Nova vest
Košarka

Petak, 24.01.2003.

20:28

Aleksić slobodan igrač

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sada već bivši košarkaš Crvene zvezde Milutin Aleksić dobio je dozvolu da traži novi klub, pošto Predsedništvo KSJ-a na današnjoj sednici nije prihvatilo žalbu KK Crvena zvezda na odluku Arbitražne komisije koja je početkom januara odobrila njegov raskid ugovora sa Zvezdom. Kako saznajemo, uslov da Aleksić postane slobodan igrač je da Zvezdi isplati sumu od 700. 000 dinara, što je poslednja rata njegovog ugovora isplaćena u novembru.

Evo I prvih reakcija iz KK Crvena zvezda: ”Crvena zvezda je ponudila džentlmenski sporazum Milutinu Aleksiću, da se vrati u tim i trenira što je on odbio. KK Crvena zvezda u ovakvoj situaciji Aleksiću želi sve najbolje. Zvezda je ispunila sve obaveze prema Milutinu Aleksiću. Smatramo da smo ovakvom odlukom teško oštećeni. Trudićemo se da ovakvu odluku KSJ-a preinačimo u našu korist. Nama ne treba nezadovoljan igrač, I želimo mu sve najbolje u karijeri.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve