Nova vest
Košarka

Utorak, 24.12.2002.

00:55

Odredjeni gradovi domaćini EP u košarci 2005

Izvor: B92, Glas javnosti

Autor:B92, Glas javnosti

Default images

Juče je održana 4. sednica Organizacionog odbora Evropskog Prvenstva u košarci 2005. godine čiji je domaćin Jugoslavija (Srbija i Crna Gora).

Predsedavao je srpski premijer Zoran Đinđić, a predloženo je da domaćini grupa EP budu Beograd, Podgorica, Novi Sad i Vršac.

Organizacioni odbor je zaključio da, uz čvrste garancije gradova kandidata, do sednice borda FIBA Evropa, pripremi argumentovane prezentacije svih gradova domaćina posle čega će FIBA doneti konačnu odluku.

Posle uvida u preko 200 prispelih radova na konkursu za znak šampionata Organizacioni odbor je doneo konačnu odluku o izboru znaka. Posle prethodne prezentacije FIBA, preduzeće "EP 2005" zvanično će obaviti promociju znaka šampionata.

Članovi Organizacionog odbora upoznati su sa aktivnostima oko izbora agencije koja će raditi na poslovima marketinga za šampionat i zaključili su da je neophodno konsultovati iskustva dosadašnjih gradova domaćina pre donošenja konačne odluke.

Takođe, saopšteno je da će se radovi na beogradskoj Areni intenzivirati početkom naredne godine kako bi ovaj objekat bio gotov do maja 2004.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve