Nova vest
Košarka

Sreda, 26.06.2002.

21:58

Pesic za B92:Divac ce proci kroz pripreme,ako odluci da igra

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor jugoslovenske reprezentacije Svetislav Pesic izjavio je za B92, da ce Vlade Divac ukoliko odluci da igra za reprezentaciju morati da prodje kroz kompletan pripremni period.

"Divac ce u slucaju da zaigra za reprezentaciju morati da uskladi svoje obaveze, neke da resi, neke da odlozi, i da bude deo ekipe tokom kompletnih priprema. Izvesno je da njegova zelja da igra za reprezentaciju nije sporna".

Pesic nije zeleo da komentarise vest jedne beogradske televizije, prema kojoj je Divac nezvanicno pristao da igra za reprezentaciju:

"Nije u redu prema ostalim novinarima da se moje izjave interpretiraju na taj nacin, jer su me pitali kao piljara. Ubuduce cu sve informacije davati na konferenciji za novinare", rekao nam je Pesic. On je istakao zadovoljstvo dosadasnjim tokom priprema onog dela selekcije koja ce ucestvovati na turnirima u Kini.

"Necu putovati u Peking, ali cu sve informacije imati od Zarka Varajica", izjavio je Pesic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve