Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 28.11.2011.

14:44

Morison napustio Zvezdu!

Američki košarkaš Adam Morison nije više član Crvene zvezde.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Morison je sporazumno je raskinuo ugovor sa crveno-belima, tačnije iskoristio je klauzulu po kojoj je mogao da napusti klub ukoliko se ’lokaut’ u NBA ligi završi.

Odluka je doneta u nedelju posle dugog razgovara sa Morisonom i njegovim menadžerima.

Zahvaljujem se klubu, saigračima i treneru na poverenju, šansi koju sam dobio i toploj dobrodošlici. Nikada ranije nisam bio u Evropi i moram da priznam da sam bio fascinaran navijačima i atmosferom u meču sa Bajernom koju nikada nisam doživeo. To ću pamtiti ceo život. Partijama u Zvezdi dokazao sam sebi da mogu ponovo da igram na visokom nivou“, rekao je Morison.

Direktor Crvene zvezde Davor Ristović potvrdio je Morisonov odlazak.

Veoma nam je žao što Morison napušta klub, jer je reč izvanrednom čoveku i vrhunskom sportisti. Zahvaljujemo mu se na trudu, zalaganju i pomoći koju je pružio našem mladom timu za ova tri meseca. Svi mu želimo mnogo uspeha u nastavku karijere. U ovom trenutku nećemo žuriti sa traženjem zamene za Morisona, želimo da napravimo pravo rešenje po pitanju pojačanja, a ne ishitrenu odluku. Potreban nam je igrač koji će pomoći našem mladom timu“, naglasio je Ristović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve