Emotivni oproštaj Hečera: Navijači, hvala vam!

Vilijam Hečer napustio je Partizan i potpisao ugovor sa Dinamo Sasarijem, međutim njegova ljubav prema klubu i navijačima ostaje velika.

PTIzvor: B92
Podeli
Starsport
Starsport

U emotivnoj poruci koju je putem Instagrama Amerikanac poslao crno-belima, zahvaljuje se klubu, trenerima, saigračima, a naravno i navijačima koji su tokom cele sezone bili uz njega.

Navijači... Grobari, vi ste jedni od najboljih navijača na svetu! Hvala vam na neverovatnom iskustvu. Hvala vam na vašoj ljubavi, podršci i kritikama kojih je bilo. Zaista cenim svakog od vas pojedinačno“, napisao je Hečer za navijače.

Naravno, tople reči upućene su i prema svim ljudima u klubu.

Kažu, nekada je potrebno deset godina da dođeš do te jedne, koja će ti učiniti život boljim. E, pa ovo je upravo bila ta sezone. Od prvog dana kada sam doputovao u Beograd, bio sam primljen u porodicu, koja će mi to ostati do kraja života. Kroz uspone i padove, do toga da sam bio više od meseca dana van terena zbog ozbiljne bolesti, neću dozvoliti da to pokvari moj utisak i ono što smo uradili ove sezone“, napisao je Amerikanac, a potom i nastavio.

Želim da zahvalim svim saigračima, a pogotovo trenerima koji su mi dali slobodu i tako dozvolili da imam najbolju sezonu u karijeri. Sezona 11 je gotova, ali moje putovanje još nije“, zaključio je Hečer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.