Nova vest
Košarka

Četvrtak, 09.11.2017.

19:40

"Mogu da nas kazne ako budemo igrali za Srbiju"

Reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević rekao je da je dezinformacija da je Unikaha pustila njega, Dejana Muslija i Nemanju Nedovića da igraju za Srbiju.

Izvor: SM

Autor: SM

Getty Images

Selektor košarkaske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak 24 igraca za mečeve protiv Austrije i Gruzije u kvalifikacijama za SP u Kini, na kojima se nalaze i igrači kluba iz Malage.

"Svako bi voleo da igra za reprezentaciju, velika bi nam čast bila naravno. Ipak, malo je komplikovano… Unikaha nas baš nije pustila – njihovo mišljenje jeste da ne mogu da nas zadrže, ali da će možda biti sankcionisano ako odemo. Ne znamo šta nas čeka kad se vratimo ovde i na koji bi način eventualno bio sankcionisan naš odlazak da igramo za reprezentaciju, to nam nisu rekli“, rekao je Milosavljević za"Sport klub" i dodao:

“Imamo treninge u tom periodu. Mislim da su svi igrači u problemu, mi smo ti koji su između dve vatre, a ostali su se sklonili po strani i pustili nas da vidimo šta ćemo. U nezgodnoj smo situaciji i, pravo da ti kažem, ne znam šta ćemo i kako ćemo. Voleli bismo da dođemo, ali dezinformacija je da nas je klub pustio“.


Naša reprezentacija će se okupiti 21. novembra 2017. u beogradskom hotelu "Kraun Plaza" i treniraće u dvorani "Aleksandar Nikolić", gde će u petak 24. novembra u 20.00 časova odigrati meč prvog kola kvalifikacija za SP protiv Austrije.

Tri dana kasnije, u ponedeljak 27. novembra, Srbija će u drugom kolu na istom mestu u 20.00 časova ugostiti Gruziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve