Šilobad: Nismo dobili 750.000 evra

Poslovni direktora KK Partizan NIS Mlađan Šilobad demantovao je pisanje Blica da je klubu uplaćeno 750.000 evra na ime dugovanja.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli

"Crno-belima je juče (utorak) isplaćeno 750.000 evra na ime dugovanja na plate, a dogovorena su i dva odlična transfera", objavio je "Blic" u izdanju za sredu.

"To nije istina, a nije ni prvi put da Blic objavljuje neistine o KK Partizan. Naveli su da je u utorak na račun kluba uplaćeno 750.000 evra, što je apsolutna neistina", rekao je Šilobad za zvanični sajt.

"Jasna je namera zbog čega se to piše, jer poznato je da Partizan ima dugovanja iz prethodnih sezona, pa na taj način žele da izazovu nepoverenje prema ljudima koji vode klub. Stvara se atmosfera da su oni kojima se duguje ostali uskraćeni za nešto što su možda drugi dobili. Nejasno je da li je pomenuti novinar to sam izmislio ili mu je rečeno da to napiše, od strane ljudi koji su se takvim radnjama bavili i ranije", rekao je Šilobad.

"Takvim ispadima u informisanju kreira se atmosfera da ne treba rešavati pitanje finansiranja sporta, jer javnost dobija sliku da se novčana sredstva u toj oblasti obezbeđuju lako i u ogromnim iznosima, što svakako nije slučaj", dodao je direktor Šilobada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu