Milojević: Možemo da pobedimo Cibonu

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da veruje da njegova ekipa može da pobedi Cibonu u predstojećem meču Jadranske lige.

Izvor:

Petak, 13.11.2015.

13:59

Default images
StarSport

"Cibona je kompletirala ekipu i podigla formu pred ovaj duel. Očekuje nas težak meč, ali verujem u naš tim i da možemo da dođemo do pobede", rekao je Milojević za sajt kluba.

Košarkaši Mega Leksa u subotu u Sremskoj Mitrovici dočekuju zagrebačku Cibonu u utakmici 10. kola ABA lige.

Mega Leks je posle devet kola na deobi trećeg mesta u ligi sa šest pobeda i tri poraza, dok je Cibona na deobi šeste pozicije sa skorom 4-5.

Ekipa Dejana Milojevića će u nastavku sezone igrati bez Predraga Samardžiskog koji je početkom nedelje prešao u redove turskog prvoligaša Bujukčekmečija.

Ni na utakmici protiv Cibone za Megu neće nastupiti Rade Zagorac, dok se povratak Alfe Kabe očekuje u narednom kolu u meču sa Olimpijom.

"Otišao nam je Samardžiski i sigurno je da će nam nedostajati u igri, ali to ne sme da nas poremeti i verujem da ćemo uspeti da to nadomestimo. Izuzetno smo mlada ekipa, ali smo pokazali da umemo da odigramo kvalitetno i hrabro u najbitnijim momentima", rekao je igrač Mege Aleksandar Aranitović.

"Moramo maksimalno spremni da uđemo u duel sa Cibonom i uz agresivnu odbranu, kakvu smo prikazivali ove sezone, dođemo do pobede koja bi nam izuzetno značila", dodao je on.

Utakmica između Mega Leksa i Cibone biće odigrana u subotu od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Podeli: