"Poraz ne sme da nas poremeti"

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno-beli ne smeju da dozvole da ih poremeti poraz od Širokog (80:79) na startu Jadranske lige.

Izvor: B92

Nedelja, 06.10.2013.

13:17

Default images

"Moramo da ostanemo jaki, da nastavimo sa vrednim radom i da sve ono što smo već uradili tokom pripremnog perioda stavimo u funkciju. Nadam se da ćemo opravdati ono što naši navijači s pravom očekuju od nas", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Na utakmici protiv Širokog košarkaši Zvezde promašili su 10 slobodnih bacanja, izgubili 14 lopti, a Radonjić je posebno bio nezadovoljan igrom njegovog tima u odbrani.

"Nismo odigrali na potrebnom nivou da bi se savladao Široki osim na samom početku meča i jednom delu druge četvrtine. Posebno smo zakazali u odbrani. U toj fazi igre smo bili veoma slabi, nismo imali neophodan nivo agresivnosti i čvrstine za pobedu na vrućem terenu u Širokom Bregu. Činjenica je da je nervoza bila prisutna, igrači su zbog prve takmičarske utakmice u sezoni bili pod pritiskom, ali morali smo da budemo na kvalitetnijem nivou od prikazanog", rekao je Radonjić.

Crveno-bele već u sredu od 20 sati očekuje novo teško gostovanje u Laktašima protiv Igokee.

"Napravićemo detaljnu analizu i paralelu sa utakmicama koje smo igrali u pripremnom periodu. Očekuje nas veoma kvalitetan protivnik, ali se nadam da će ekipa posle uvodnog poraza pokazati reakciju", zaključio je trener crveno-belih..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: