Lorbek: Tenzija je neverovatna

Čelnici ABA lige odgovoriće na sva pitanja nastala tokom drame u odnosima ABA – Evroliga kada se regionalno takmičenje završi.

Izvor: B92

Sreda, 24.04.2013.

14:14

Default images

Predsednik Radovan Lorbek to je potvrdio medijima tokom zajedničke konferencije za medije u Laktašima.

Od četvrtka do nedelje taj grad će ugostiti završni turnir ABA lige. Lorbek kaže da je tenzija neverovatna.

Sve odluke padaju ovde, to uvećava značaj ovog događaja. Čestitam svim ekipama, a naročito prvoplasiranoj Igokei, domaćinu. Tenzija je neverovatna – s jedne strane je to dobro, ali s druge nije, s obzirom na prostore na kojima živimo”, izjavio je Radovan Lorbek.

Želja svih u Evropi, i naša, bila je da naša liga izgleda kao ACB liga ili kao eks-Ju liga, stremimo ka tome. Po završetku sezone imaćemo sve konačne odgovore na ono što se dešavalo ove sezone, posle fajnal-fora Evrolige 10-12. maja”.

Lepo vas je videti u ovom broju. Hvala opštini Laktaši i klubu Igokei, kao i predsedniku RS Miloradu Dodiku. Mislim da smo sve pripremili da bude kako treba”, dodao je Roman Lisac.

Novinarima su se obratili i predstavnici ekipa. Igor Rakočević kaže da je za Zvezdu Evroliga prioritet, a Duško Vujošević da je verovao u tim, koji je radom podigao kvalitet. Trener Igokee Dragan Bajić istakao je da je njegova ekipa prvi favorit na završnom turniru, dok je strateg Radničkog Miroslav Nikolić rekao da i njegov tim želi trofej.

Karata još ima za obe polufinalne utakmice, očekuje se puna dvorana. Gledaocima je preporučeno da dođu što ranije, zbog bezbednosnih provera.

U polufinalima, koja se igraju u četvrtak, sastaju se Crvena zvezda – Radnički (17) i Igokea – Partizan (21).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: