Bilić: Bez problema u ABA ligi

Neće biti problema u organizaciji ABA-ligaškog večitog derbija, smatra komesar za takmičenje Jadranske lige Josip Bilić.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.02.2013.

17:24

Default images

Večiti rivali trebalo bi da se sastanu u anrednom kolu regionalnog takmičenja, u hali Pionir, a domaćin je Zvezda.

Finalni meč srpskog Kupa Radivoja Koraća prekinut je u Kragujevcu posle nemilih scena na tribinama i upada navijača u teren, a duel će biti nastavljen u ponedeljak, bez prisustva publike.

"Nema šta dodatno da se zahteva od Zvezde kao domaćina Partizanu u Jadranskoj ligi, oni svi znaju šta treba da se radi, nema tu nekih posebnih problema, odnosno ne bi smelo da ih bude", rekao je Bilić agenciji Beta.

"Sačekaću da se završi utakmica večeras, pa ću tek onda da razgovaram sa odgovornim ljudima iz Zvezde, da obrate pažnju na organizaciju predstojeće utakmice sa Partizanom. Oba kluba se svaki put trude da to bude što bolje, tako da neću ništa posebno da tražim", kazao je Bilić.

Meč u Kragujevcu prekinut je u 26. minutu pri rezultatu 43:43, sat ksnije je odlučeno da se nastavi, ali pri zagrevanju su se desili novi incidenti. Posle svega toga, rukovodstvo Košarkaškog saveza Srbije je odlučilo da prekine utakmicu, koja će se nastaviti danas bez prisustva publike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: