Uzbuna u Dalmaciji, stižu Grobari?

Hrvatski mediji, pre svih Slobodna Dalmacija, podižu uzbunu uoči gostovanja Partizana mt:s Zadru u ABA ligi u sredu, jer najavljuju i dolazak "grobara".

Izvor: AK

Utorak, 18.12.2012.

12:50

Default images

Ukoliko navijači "crno-belih" zaista stignu u Zadar, biće to prvi put da srpski navijači prisustvuju na nekoj utakmici u Hrvatskoj.

"Dobili smo informaciju da bi grupa navijača Partizana organizovano htela da dođe u sredu na utakmicu. Nikakvu odluku o tomu još nismo doneli, a verovatno hoćemo u utorak", rekao je sportski direktor Zadra Branko Skroče.

"Ne mogu ništa da potvrdim jer ceo posao odrađujemo u saradnji sa policijom, te ovom prilikom molim naše navijače da na utakmicu ne dolaze sa nepotrebnim " rekvizitima", upaljačima, kovanicima, ili drugim tvrdim predmetima, jer je od strane policije utakmica proglašena onom najvišeg rizika", dodao je Skroče.

Hrvatski mediji u utorak pišu da bi meču mogao da prisustvuje i general Ante Gotovina, koji je nedavno u Haškom sudu oslobođen optužbi za ratni zločin.

"Kao i kada je bila utakmica sa Cedevitom u Beogradu, izneo sam tada svoj stav da treba odvojiti košarku od politike. Taj stav apsolutno imam i sada. A što se tiče najave, po onome što znam o njemu i što sam pročitao, mislim da će gospodin Gotovina biti mudriji od iste", rekao je povodom toga trener Partizana Duško Vujošević koji zbog nove suspenzije neće voditi tim sa klupe.

Na početku sezone Partizan je uz mnogo problema savladao Zadar u "Pioniru". Hrvati su sada u dobroj seriji, dobili su i lokalni derbi sa Splitom, dok je Partizan u krizi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: