Ćapin: Neophodna pobeda nad Zadrom

Košarkaš Radničkog iz Kragujevca Aleksandar Ćapin rekao je da njegov tim ima imperativ pobede u utakmici 11. kola Jadranske lige protiv Zadra.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.11.2012.

15:51

Default images

Radnički je serijom od tri pobede uhvatio priključak sa ekipama u gornjem domu, pre poraza u Podgorici u prošlom kolu.

Kragujevački klub je šesti, sa skorom 5-5. Njihov gost je takođe poražen, bolji od njih bio je MZT, pa su sa 3-7 na pretposlednjem mestu u ligi.

"Maksimalno smo motivisani jer igramo kod kuće. Želimo da se prikažemo u dobrom svetlu i popravimo utisak iz poslednjeg kola kada smo izgubili našom greškom. Ovde imamo imperativ pobede, zato pozivam publiku da nas podrži u što većem broju i da zajedno slavimo šesti ligaški uspeh", rekao je Ćapin za klupski sajt.

On je dodao da Radničkom neće biti nimalo lako protiv hrvatske ekipe, iako Kragujevčani od 20. oktobra ne znaju za poraz na domaćem parketu.

"Zadar je nezgodna ekipa, imaju za sada tri pobede u regionalnoj ligi, ali igraju dobro, tipičnu 'zadarsku košarku', sa puno šuteva. Pojačali su se na bekovskoj liniji, a aduti pod košem su im Amerikanci, koji beleže dosta skokova i dobro se snalaze u unutrašnjoj igri", objasnio je Chapin.

Zadarski tim dolazi u srce Šumadije pojačanAmerikancem Džordanom Burgasonom. Burgason je visok 190cm, igrao je za Lipskomb univerzitet, a prošle sezone je u NCAA imao neverovatan šut za tri poena – 71/135, preko 52 posto!

“Dobio sam jednomesečni ugovor sa hrvatskim Zadrom. Ako budem igrao, dobiću ugovor do kraja godine. Život je dobar. Bog je dobar”, tvitovao je zadovoljni bek.

Utakmica Radnički - Zadar na programu je u subotu od 17 sati u dvorani Jezero.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: