FIBA blokirala račune Ciboni

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) blokirala je sve račune zagrebačkoj Ciboni.

Izvor: SO

Sreda, 02.02.2011.

20:56

Default images

‘Vukovi’ neće moći da registruju nove igrače sve dok ne isplate dug Amerikancu Entoniju Grejvsu, koji je bio član Cibone ove sezone sve do raskida ugovora.

Američki internacionalac je uložio zvaničnu žalu Arbitražnom sudu FIBA, koja je presudila u njegovu korist.Cibona će na Grejvsov račun morati da uplati 260.000 evra kako bi blokada bila skinuta.

Čelnici Cibone svesni su težine problema, naročito ako se uzme u obzir njihova finansijska situacija, ali ističu da u ovom momentu imaju i prečih problema.

Hrvatski košarkaški savez takođe je blokirao Cibonu zbog dugovanja prema bivšim igračima Vedranu Vukušiću, Lukši Andriću, Daliboru Bagariću i Robertu Trohi.

Kako navodi portal index.hr, u završnici Kupa Hrvatske sledeće nedelje Cibona bi mogla da nastupi sa juniorima, a ni stečaj nije daleko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: