NLB: Olimpija u "Milenijumu"

Derbi šestog kola regionalne košarkaške NLB lige igra se u Vršcu gde Hemofarm dočekuje Olimpiju od 17 časova.

Izvor: AK

Subota, 06.11.2010.

23:55

Default images

Oba tima do sada su samo po jednom poražena, nalaze se na deobi prvog mesta, a samo će jedan biti lider od nedelje.

Hemofarm se uzda u dobre igre sa otvaranja sezone i domaći teren, ali u „Milenijum“ tim koji je u novoj sezoni Evrolige krenuo sa tri pboede, poslednjom protiv prvaka Evrope.

"Malo je ko verovao da možemo da pobedimo u Zagrebu. Smatam da smo pokazali pobednički karakter. Iako smo relativno mlada ekipa koja još uvek nije uigrana, imamo veliku dozu agresivnosti, želje i motiva“, istakao je Boris Savović.

Savović ne krije da je pobeda u Zagrebu razlog znatno većeg samopouzdanja u ekipi.

"Videćete kako ćemo igrati protiv Olimpije. Oscilacije smo gotovo iskorenili, skoro svi igrači su dobri realizatori, kao za dva tako i za tri poena. Mislim da imamo malih problema u ofanzivnom skoku, slabo zagrađujemo. Ali, vreme je naš saveznik“, rekao je krilni centar Hemofarma Štade.

Milan Mačvan, lider Vrščana, veliki je optimista.

"U goste nam dolazi sjajna ekipa, po imenima verovatno najjača koja je ikada igrala u NLB ligi. Igrači su individualan kvalitet stavili u službu tima što se vidi i po rezultatima. Ali, mi smo takođe u naletu. Dosta smo podigli formu, siguran sam da imamo kvalitet za pobedu. Umor rivala je takođe naš adut. Gosti dolaze posle velike pobede, ali i produžetka protiv Panathinikosa. Nadam se da ćemo imati i podršku sa tribina. Svaka pomoć protiv tako jakog protivnika će nam odlično doći. Vrhunska košarka je zagarantovana“, komentar je Mačvana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: