Radulović novi trener Cibone

Zdravko Radulović od ponedeljka je i zvanično novi trener Cibone.

Izvor: B92, index.hr

Ponedeljak, 05.07.2010.

14:19

Default images

U konkurenciji su, piše hrvatski portal Index, bili i Tomislav Mijatović, Slobodan Subotić i Veljko Mršić, a Zdravko Radulović je 'iz drugog plana' dobio priliku.

Potpisao je dvogodišnji ugovor.

"Ovaj klub osećam kao svoj, na neki način sam se vratio kući. Srećan sam i ponosan, osećam odgovornost prema ovom poslu", rekao je Radulović o ponudi koju nije želeo da odbije, "Apsolutno sam svestan u kakvoj je situaciji klub, a kad su me kontaktirali, poštovao sam činjenicu da me uz Cibonu vežu lepe stvari i došao na razgovor. Dobro znam sve hodnike u dvorani pa sam uspeo da prođem neprimećen".

Veliko je pitanje kakav će tim imati na raspolaganju s obzirom na nezavidnu situaciju u zagrebačkom klubu.

"Već smo počeli da razgovaramo o ekipi, prvi cilj bi bio da zadržimo igrače od prošle sezone koji još nisu otišli, prioritet je da to uspemo na bilo koji način", najavio je, dodajući da neće odustati od oslanjanja na mlade.

"Recesija je donela takav pristup u Ciboni, tako moramo da nastavimo, želim da idem putem kojim je krenuo Peras iako, jasno, ne znam hoću li imati tim istog kvaliteta".

Cibona je prošle sezone odigrala prosečno u Evroligi (3-7 u prvom delu sezone, 1-5 u Top 16), izgubila finale Kupa (od Zagreba) i finale NLB lige (od Partizana), a osvojila titulu prvaka Hrvatske posle pet utakmica sa Zadranima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: