Trifa: "Previše poraza u Pioniru"

Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović kaže da su loše igre kod kuće osnovni razlog što je Zvezda zauzela tek deveto mesto u NLB ligi.

Izvor: B92

Subota, 20.03.2010.

23:13

Default images

"Naš plasman u Jadranskoj ligi rezultat je nešto lošijih igara u prvom delu sezone. Tada smo neočekivano u Pioniru izgubili tri utakmice. U drugom delu sezone još dva puta smo poraženi kući“, izjavio je Trifunović.

U poslednjem kolu Zvezda je izgubila od Bosne u Sarajevu u meču koji nije imao takmičarski značaj za ’crveno-bele’.

"U ovom meču sam pokušao da proširim roster dajući šansu nekim igračima koji nisu imali mnogo prilike za igru. Kontrolisali smo rezultat dosta dugo, ali nam je u poslednja tri minuta ponestalo koncentracije. To je Bosna iskoristila“.

’Crveno-bele’ sada očekuje takmičenje u Superligi Srbije, gde će pokušati da plasmanom u plej-of obezbede izlazak na Jadran i sledeće sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: