Vujošević: "Bezobrazno suđenje"

Košarkaši Partizana izgubili su od Cedevite u Zagrebu, a trener ’crno-belih’ Duško Vujošević ogorčen je na sudije i delegata Radića.

Izvor: B92

Sreda, 17.03.2010.

22:13

Default images

Vujošević je zbog dve tehničke greške u poslednjih pet minuta udaljen sa terena, što je značajno pomoglo Cedeviti da se odlepi na +11 i dođe do pobede koja je odvela u Evrokup. "Mi smo stvarno uložili mnogo napora, ali smo na kraju tretirani od slovenačke sudijske trojke koju je odredio onaj koji delegira sudije u ligi, Danko Radić, predsednik KS Hrvatske", istakao je Vujošević.

"Skandalozno je što se igrala utakmica za prvo mesto u ligi i što je određivala koeficijent, ko ima bolje rezultate između klubova iz Srbije i Hrvatske, samim tim i broj klubova koji bez vajld karte mogu da nastupe naredne godine".

Vujošević je posebno istakao sudiju Javora iz Ljubljane.

"Ukoliko ova liga na određenim utakmicama treba da ima uticaj ove vrste, to nije nešto što može da joj donese boljitak ili da joj, ne znam koliko, produži vek trajanja. Posebno je sudija iz Ljubljane, koji se sada preziva Javor, po ko zna koji put, do kraja bezobrazno i drsko štetio Partizanu. A posle serije loše donetih odluka, kada dođe reakcija sa naše klupe, brani se tehničkim greškama. Sigurno je da Partizan želi da pobedi, može i da izgubi, ali način na koji je izgubio otvara mnoga pitanja", istakao je Vujošević koji je dodao da je Cedevita imala dobre momente, da je u pitanju dobar tim, kao i da su njegovi igrači iscrpljeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: