Radnički - Cibona (sreda, 18h)

Košarkaši Radničkog dočekuju u sredu u Kragujevcu zagrebački Cibonu, u 25. kolu NLB lige.

Izvor: B92

Utorak, 16.03.2010.

14:05

Default images

Trener košarkaša Radničkog Miroslav Nikolić ocenio je da je Cibona apsolutni favorit, ali da će Kragujevčani pokušati da na svom terenu zabeleže veoma značajnu pobedu za srpsku košarku. "Bodovi iz utakmice sa Cibonom bi puno značili za koeficijent Srbije u regionalnom takmičenju.

Očekujem da će Partizan uspeti da pobedi Cedevitu u hrvatskoj prestionici, da će Hemofram slaviti na gostovanju protiv Zagreba, kao i da će Crvena zvezda večeras na svom parketu biti bolja od Zadra", rekao je Nikolić uoči utakmice.

On je napomenuo da je u subotu protiv Partizana u Beogradu odmorio nekoliko igrača, pošto smatra da je sutrašnji duel sa nekadašnjim dvostrukim prvakom Evrope "daleko važniji" od meča sa "crno-belima".

"Učinićemo sve što je u našoj moći da i sledeće sezone publika u Kragujevcu gleda vrhunsku košarku", naglasio je Nikolić i dodao da njegove izabranike očekuje nimalo lako zadatak, pošto je Cibona "ekipa koja je pravljena sa ciljem da se osvoji šampionski prsten u NLB ligi".
Prema rečima iskusnog stručnjaka, Kragujevčanima "niko ne može da oduzme pravo da se nadaju trijumfu".

"Bićemo silno motivisani pred punom dvoranom naših navijača. Pokušaćemo da nadmašimo svoje mogućnosti, jer ako igramo na nivou našeg proseka, nemamo čemu da se nadamo protiv Zagrepčana", zakljuičio je Nikolić, koji neće moći da računa na duže povredjenog Vladimira Vuksanovića.

Utakmica Radnički - Cibona igra se u sredu od 18 časova u dvorani "Jezero" u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: