Kešelj: "Sa Cibonom kao prvi put"

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Zagreb gde će u subotu igrati sa liderom Jadranske lige Cibonom.

Izvor: B92

Petak, 26.02.2010.

12:07

Default images

C. zvezda je u utorak na susretu sa Turk Telekomom u Beogradu pretrpela prvi poraz u TOP 16 fazi Evrokupa. Prošle nedelje je razočarala i na zavrsnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu gde je na startu takmičenja izgubila od FMP-a. Prethodno je izgubila i od Partizana i od Širokog u Jadranskoj ligi. Košarkaš Zvezde Marko Kešelj, ipak, podsetio je da je njegov tim ove sezone ubedljivo savladao Cibonu sa 72:51.

"Poslednja četvrtina iz tog meča je pokazatelj da možemo da odigramo odbranu na vrhunskom nivou. Znamo da je ključ meča u defanzivi i moramo da zaustavimo Zagrepčane koji imaju sve linije u timu na vrhunskom nivou", rekao je Kešelj za klupski sajt.

"Cibona ne igra slučajno u TOP 16 fazi Evrolige. Osim kolektivne igre i dobre saradnje spoljnih igrača i centara odlikuju ih i pojedinačni kvaliteti", ocenio je Kešelj.

Mnogo teže je, međutim, igrati u Zagrebu gde će Cibona, u subotu od 19.15, imati podršku publike.

"Moramo da primenimo recept iz prvog duela. Požrtvovano i hrabro u odbrani jedini su garant da sa bodovima možemo iz Zagreba. Nedostajaće nam (Boris) Bakić, ali probaćemo da njegovo odsustvo nadoknadimo još većim požrtvovanjem", istakao je Kešelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: