Partizan sa Splitom sa 'klincima'

Izvor: B92

Nedelja, 23.03.2008.

12:42

Default images

U ekipi Partizana na utakmici sa Splitom u poslednjem, 26. kolu NLB lige pojaviće se i grupa mlađih igrača koji do sada nisu imali puno prilika da igraju. Kao što je trener 'crno-belih' najavio posle meča sa Panatinaikosom i plasmana u četvrtfinale Evrolige Partizan je sa Cibonom igrao sa najjačim timom a utkamica sa Splićanima će biti 'odrađena', sa ciljem da se igrači odmore pred sledeće duele.

U ekipi će sigurno biti trojica mladih košarkaša, Bogdan Riznić (bek, 18, 201cm), Darko Balaban (centar, 19, 210cm) i Stevan Tapušković (bek, 19, 200cm), a očekuje se da oni, uz Strahinju Miloševića, Dejana Borovnjaka i Marka Đurkovića, pomognu Vujoševiću da odmori neke od igrača koji su tokom sezone bili najviše opterećeni.

Riznić je, inače, prethodne nedelje potpisao četvorogodišnji profesionalni ugovor sa prvakom Srbije.

Splićani su u Beograd doputovali bez dvojice Amerikanaca, Garneta i Ekinsa, koji se nisu pojavili na aerodromu, a trener nekadašnjeg trostrukog prvaka Evrope Slobodan Subotić rekao je da ih očekuju visoke novčane kazne.

Utakmica Partizan Igokea - Split CO igra se u beogradskoj dvorani Pionir u nedelju, a ulaz će biti slobodan za sve koji imaju karte za meč Partizan - Cibona, igran dan ranije.

Najavljeno je da će kao posebni gost košarkaške sekcije svog kluba utakmici prisustvovati i evropski šampion na 50 metara delfin stilom, Milorad Čavić.

Bez obzir ana ishod utakmice poslednjeg kola Partizan je u NLB ligi ubedljivo prvi a ekipa Splita neće učestvovati u plej ofu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: