Split u Beogradu bez Amerikanaca

Izvor: B92, Beta

Subota, 22.03.2008.

17:05

Default images

Košarkaši Splita doputovali su u Beograd na utakmicu sa Partizanom bez američkih internacionalaca Marlona Garneta i Entonija Ejkinsa, koji su poslušali savet američkog Ministarstva spoljnih poslova da ne idu u Srbiju "iz bezbednosnih razloga", preneli su hrvatski mediji. Ističe se da je američka vlada preporučila svojim građanima da ne putuju u Srbiju "s obzirom na aktuelnu političku situaciju u zemlji".

KK Split će u nedelju od 19 časova u dvorani Pionir odigrati protiv Partizana utakmicu poslednjeg, 26. kola regionalne NLB lige, a hrvatski mediji navode da je rukovodstvo kluba ovakav potez Garneta i Ejkinsa ocenilo "neprofesionalnim".

Partizan u suboti igra sa drugim hrvatskim predstavnikom u NLB ligi, zagrebačkom Cibonom, u zaostaloj utakmici 22. kola.

Američki internacionalci iz redova Cibone, za razliku od Garneta i Ejkinsa, doputovali su sa ekipom u Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: