NLB(TVB92,16.30):Zagreb-C.zvezda

Izvor: B92, zvanicni sajt

Petak, 22.12.2006.

20:30

Default images

Košarkaši Crvene zvezde poslednju zvaničnu utakmicu u 2006. godini odigraće u subotu u Zagrebu protiv istoimene ekipe. Meč se igra u okviru 15. kola NLB lige, a direktno će ga prenositi televiziji B92 od 16.30.

"Očekuje nas veoma važna utakmica. Ne smemo da izgubimo jer ćemo u suprotnom biti kilometrima daleko od učešća u plej-ofu i vize za ULEB kup. Konačno smo kompletni, tako da u nastavku očekujem znatno bolje partije", istakao je Vuk Radivojević.

Za Zvezdu, meč u Trnskom je od izuzetne važnosti, jer crveno-beli moraju da jure pobede kako bi ušli u konkrenciju za plasman u polufinale plej-ofa regionalnog šampionata. U prvom delu prvenstva Zvezda je pobedila Zagreb u Beogradu 79:74, u meču u kome su „Mravi“ pružili veliki otpor.

Subotnji duel biće 12. međusobni Crvene zvezde i Zagreba. Beogradski tim je do sada zabeležio osam pobeda uz tri poraza. Crveno-beli imaju niz od tri trijumfa protiv Zagreba koji je počeo pre tačno dve godine.

Crvena zvezda je u Zagreb otputovala bez najboljeg igrača Milana Gurovića, a njegovo mesto u timu u odnosu na utakmicu u Madridu protiv Reala zauzeće Igor Milošević.

"Voleo bih da protiv Crvene zvezde dvorana bude puna, da imamo pravu podršku navijača. Obećavam dobru i kvalitetnu utakmicu, a uz pomoć naših navijača mogli bismo do još jedne pobjede. U ekipi Zvezde neće biti Milana Gurovića, njihovog najboljeg igrača, što ne umanjuje kvalitet ostatka tima, ali i mi imamo svoje adute koji nam daju pravo na optimizam i veru u pobjedu. Bilo bi zasta sjajno ovu godinu završiti pobedom", kaže najiskusniji igrač Zagreba Goran Zadravec.

Posle utakmice u Zagrebu, košarkaši Crvene zvezde sele se u Banjaluku. U nedelju od 17 časova u Aleksandrovcu odigraće prijateljsku utakmicu protiv Igokee.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: