Raičević povređen, Jeretin se vraća

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 24.10.2005.

13:28

Default images

Košarkaš Crvene zvezde Miroslav Raičević odsustvovaće sa terena najmanje pet nedelja zbog preloma butne kosti u predelu kuka.

Raičević se povredio početkom drugog poluvremena utakmice između Zvezde i Hemofarma, koja je odigrana u četvrtom kolu Goodyear lige.

Krilni centar Zvezde je u prva četiri kola Goodyear lige bio najbolji igrač "crveno-belih", a proseku je u postizao 12,8 poena, uz 6,5 skokova po utakmici. Raičević je trenutno nabolji strelac, skakač i asistent kluba sa Malog Kalemegdana.

"Crveno-beli" su u dosadašnjem toku sezone igrali i bez povređenog Pera Antića i kapitena Gorana Jeretina.

Jeretin se oporavio od povrede i počeo da trenira. Trener Crvene zvezde Dragan Šakota u toku nedelje će odlučiti da li da Jeretina u tim ubaci već u subotu, kada Zvezda igra u Ljubljani sa Olimpijom, u derbiju petog kola Goodyear lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: