SL: Avodžobi debituje za Zvezdu

Izvor: B92, Beta

Petak, 15.04.2005.

15:20

Default images

Košarkaški Crvene zvezde otvaraju takmičenje u Superligi Srbije i Crne Gore na svom parketu protiv kraljevačke Sloge, koja je učešće medju osam najboljih obezbedila kroz domaće prvenstvo.

Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović rekao je da je Sloga ozbiljna ekipa i da se nije slučajno plasirala medju osam najboljih u zemlji.

"Moramo da maksimalno odigramo odbranu i tako dodjemo do pobede", rekao je Trifunović.

Pred navijačima Zvezde debitovaće novi centar, 32-godišnji Nigerijac Tundži Avodžobi, koji je, kako navodi, došao da pomogne "crveno-belima". Avodžobi, koji se nekada bavio i boksom, nosiće dres sa brojem 21, a ime će mu biti ispisano ćirilicom.

Direktor Sloge Djordje Gužvić rekao je danas agenciji Beta da je Sloga samim opstankom u ligi ostvarila cilj, a da je plasman u Superligu veliki uspeh. Sloga se nije pojačala pred start Superlige i pokušaće da uigra mlada ekipu i iznenadi rivale kad god joj se za to ukaže prilika.

"Ekipa je ostala ista. Nismo želeli da dovodimo pojačanja, a jedan od razloga je i taj što smo hteli da nagradmo momke za uspeh. Igraćemo rasterećeno i uigravati ekipu za narednu sezonu. U Kraljevu niko ne može da računa da će doći do lakih bodova, a na strani ćemo iskoristiti svaku priliku za pobedu", rekao je Gužvić.

Meč 1. kola Superlige Crvena zvezda-Sloga igra se u subotu od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: