Refleks se mučio u Domžalama

Izvor: B92

Četvrtak, 21.10.2004.

22:02

Default images

Šampion Goodyear lige Refleks još uvek se nije potpuno oporavio od poraza u duelu s Partizanom, ali je uspeo da dođe do pobede u Domžalama rezultatom 74:68 (17:23, 20:8, 19:20, 18:17).

Helios je neočekivano dobro počeo meč i do 15. minuta je vodio (31:25). Međutim, tada su puleni Boška Đokića stegli odbranu i do poluvremena nisu primili ni poen, a imali su šest poena prednosti.

Početkom nastavka Refleks odmiče na 50:41, ali se ekipa iz Domžala primiče na 58:55. Ipak, u finišu je daleko kvalitetniji tim iz Železnika rutinski očuvao prednost i stigao do pobede.

Trener Heliosa Lado Gorjan bio je zadovoljan uprkos porazu:

Sve smo bliži prvoj pobedi. Dobro smo se odupirali Refleksu u skoku, iako oni imaju izuzetno visoke igrače. Napredak je očigledan i optimista sam pred gostovanje u Zadru”.

Trener Refleksa Boško Đokić srećan je zbog pobede, ali igrom nije zadovoljan:

Došli smo u Domžale da pobedimo, jer smo, uz poštovanje prema Heliosu, bolja ekipa. Izgubili smo dve utakmice u nizu, a moram reći da ni u kom slučaju nisam zadovoljan igrom. Helios je igrao fanatično, a ja ću s nekim svojim prvotimcima morati ozbiljno da razgovaram. U nedelju čekamo Zagreb, koji igra nepredvidivo, ali svakako računamo na pobedu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: