Lebronovu sjajnu partiju zasenila povreda, "Mrav" nije mogao sam protiv Bruklina

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa poraženi su u predsezonskoj utakmici od Sakramento Kingsa 116:112.

Izvor:

Petak, 15.10.2021.

08:30

Lebronovu sjajnu partiju zasenila povreda,
Foto: Profimedia

Kingsi su u prvoj četvrtini stigli do dvocifrene prednosti i, uprkos nekoliko povrataka protivnika, veći deo meča prednost i imali, te na kraju stigli do trijumfa.

Četvorostruki šampion Lebron Džejms bio je najbolji pojedinac na meču.

Popularni "Kralj" je za nešto manje od 30 minuta upisao isto toliko poena uz po šest asistencija i skokova.

Međutim, njegov meč je ostao u drugom planu nakon povrede koju je pretpeo u trećoj četvrtini kada je prilikom doskoka najverovatnije povredio skočni zglob. Za sada nije poznato da li će i koliko morati da odsustvuje. Pored Džejmsa, istakli su se Rasel Vestbruk sa 18 poena i pet asistencija, kao i po tri ukradene i izgubljene lopte.

Posebnu pažnju su privukle kontre u kojoj su učestvovali nekadašnji košarkaš Oklahome i Džejmsa, a u kojim ćemo uživati tokom sezone. Kod pobedničke ekipe, najbolji je bio Dearon Foks koji je ubacio 21 poen uz pet asistencija. Poen manje ubacio je Terens Dejvis uz šest skokova.

Dobra distribucija poena, uz povredu Džejmsa, je jedan od razloga za pobedu Kingsa s obzirom na to da su Barns i Holms imali po 15, a koš manje ubacio je Badi Hild. U drugom meču večeri Bruklin je savladao Minestou 107:101. Najefikasniji pojedinci meča bili su Entoni Edvards iz Minesote i Džo Heris iz Bruklina. Obojica su zabeležila po 23 poena.

Heris je imao bolju podršku s obzirom na to da su Kevin Durent i Lamarkus Oldridž dodali po 19, odnosno 16 poena.

Kod Minesote dvocifreni su bili još Kar Entoni Tauns (16), Malik Bizli (14) i Torijan Prins (13).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: