Irving: Nisam nikoga povredio, nisam počinio zločin

Košarkaš Bruklin Netsa Kajri Irving nalazi se na udaru zbog odbijanja da se vakciniše.

Izvor:

Četvrtak, 14.10.2021.

08:33

Irving: Nisam nikoga povredio, nisam počinio zločin
EPA/JASON SZENES

Tim povodom, osvajač NBA prstena sa Klivlendom se putem svog Instagrama obratio pratiocima.

"Uz one sam koji veruju u ono što je ispravno. Verujem da svi imaju pravo da urade ono što misli da je najbolje za njih. Tužno je kada vidim kako ovo razdvaja ljude. Ljudi gube poslove zbog ovoga", rekao je Irving.

Kako kaže, njegova dela ne ugrožavaju druge.

"Nije pitanje to da sam antivakser, nego onoga što je dobro za mene. Nesiguran sam. Znam posledice odluka koje donesem. Živimo u ludim vremenima. Nisam nikoga povredio. Nisam počinio zločin", nastavlja.

Ističe da podržava one koji odluče da se vakcinišu.

"Ako odlučite da se vakcinišete, podržavam vas. Uradite ono što je najbolje za vas. Ja ću nastaviti da se molim za sve one koji su izgubili nekoga tokom pandemije", izjavio je.

Za kraj je imao nekoliko pitanja za gledaoce.

"Stvar je u tome da radite ono što je najbolje za vas. Da li stvarno mislite da želim da ostanem bez novca? Da odustanem od svog sna o osvajanju šampionata. Da li mislite da prosto želim da odustanem od svog posla", upitao je gledaoce Irving.

Kako bilo. činjenica je da se plejmejker Netsa nalazi u problemima. Vakcinacija u Njujorku je obavezna, Irving je nedavno izbačen iz tima, a pojavili su se i navodi da mu Bruklin zbog vakcinacije neće ponuditi produžetak ugovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: