Grin oduševljen Bjelicom: Nisam znao da može da igra tako dobro

Nemanja Bjelica je odigrao zapaženu ulogu u predsezonskoj pobedi nad LA Lejkersima, 111:99.

Izvor: Z.K.

Sreda, 13.10.2021.

09:25

Grin oduševljen Bjelicom: Nisam znao da može da igra tako dobro
Foto: Profimedia

Srpski košarkaš je za 17 minuta postigao deset poena uz pet skokova i tri asistencije.

Njegova igra je privukla pažnju kolege Dejmonda Grina koji nije krio da je iznenađen pojedinim aspektima Nemanjine igre.

"Nisam znao da Beli može da radi takve stvari iz driblinga. Je**no nisam imao pojma da o tome", poručio je preko Tvitera.

Njih dvojica bi mogli da budu dobar centarski tandem u timu Voriorsa u novoj sezoni.

Grin kaže da je tokom prethodnih nedelja bolje upoznao našeg košarkaša i otuda je pun komplimenata na njegov račun.

"Proveo sam neko vreme sa njim i on mi je rekao, 'igrao sam u Evropi, bio sam MVP Evrolige, proigravao saigrače, šutirao, sve to mogu da radim. Odgovorio sam mu, 'čoveče, stvarno nisam bio svestan da možeš da igraš tako", rekao je Grin.

Bjelica, koji ima prosek od 7,9 poena po meču otkako je u NBA nikada nije bio smatra pretnjom što se tiče šuta.

Otuda je pravo pitanje kakvu će ulogu imati u timu Golden Stejta.

"Dobro je videti da može i ovo da radi. Kada pokušate skok šut, protivnik će uvek ići na to da vas zatvori. Donro je što ume da 'spusti' loptu i proigrava. Tokom karijere je igrao sa visokim igračima, mada možda nema tu snagu da ulazi pod koš i finišira šreko njih. To se obično dešava kada igrate protiv tradicionalno visokih igrača. Mi ne igramo tipičnu košarku, tako da on ima izbor da kad uđe u reket ili finišira, ili da proigra nekoga. Dorbo je da ima opcija u svojoj igri, sa njegovim proigravanjima, sve će biti dobro za nas", zaključio je Grin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: