MVP anketa u NBA – nijedan glas za Jokića

Tradicionalna anketa generalnih menadžera NBA lige, po pitanju novog MVP-a, obavljena je, a aktuelni, Nikola Jokić, nije dobio niti jedan glas.

Izvor: MT

Sreda, 06.10.2021.

12:35

MVP anketa u NBA – nijedan glas za Jokića
Foto: Profimedia

Sportski direktori franšiza saglasni su da je zvezda Denver Nagetsa najbolji centar, ali ne i neko ko će odbraniti epitet najkorisnijeg košarkaša u ligi.

Takav stav generalnih menadžera šokirao je i pojedine američke novinare, poput Krisa Dempsija, koji u Denveru radi na TV stanici Altitjud, a koja i prenosi mečeve Jokićevih Nagetsa.

"U anketi generalnih menadžera, Nikola Jokić, aktuelni MVP, proglašen je za najboljeg centra, ali nije se našao među šestoricom igrača koji su dobili glasove na pitanje ko će ove sezone biti MVP. DŽoel Embid jeste dobio. Ali, obratite pažnju: Jokić je najbolji centar, dakle radi se o poziciji na kojoj i Embid igra, ali nije kandidat za MVP. Kakav leteći start...", napisao je Dempsi.

Jokić je propustio start predsezone, ali se očekuje da bude na terenu protiv Golden Stejta u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: