Operisan Zajon Vilijamson

Zajon Vilijamson, američki košarkaš, imao je operaciju desnog stopala.

Izvor: SN

Utorak, 28.09.2021.

09:15

Operisan Zajon Vilijamson
EPA-EFE/SHAWN THEW

Vilijamson je doživeo prelom pete metatarzalne kosti i zbog toga je morao da bude operisan, ali se navodi da će Vilijamson biti spreman za početak sezone, odnosno 19. oktobar.

Dugo se pričalo da je Vilijamson na izlaznim vratima Pelikana i mnogi ga već vide u Njujork Niksima, međutim, on je odbacio bilo kakve priče o prelasku u drugi tim:

"Sviđa mi se ovde, volim Nju Orleans i ne želim nigde da idem. Što se tiče mene i Grifa (Dejvid Grifin, potpredsednik tima i nezvanično prvi čovek Pelikana prim. aut.), naš odnos je pun ljubavi. Mi smo kompetitivne osobe, želimo da pobedimo i ponekad se mišljenja razilaze. Niko se ne slaže sve vreme", kaže Vilijamson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: