Niko ne misli da je Lebron najbolji u NBA: "Hvala vam!"

Lebron Džejms nije dobio nijedan glas za najboljeg igrača lige i evo kako je reagovao na to.

Izvor: SN

Petak, 20.08.2021.

10:30

Niko ne misli da je Lebron najbolji u NBA:
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT SHUTTERSTOCK

Pred početak sezone su predstavnici i generalni menadžeri NBA timova glasali ko je najbolji igrač lige i interesantno, Lebron Džejms nije dobio nijedan glas.

Po pet predstavnika timova glasala su za Janisa Adetokumba i Kevina Durenta.

Glavni razlog za to je što je Janis vodio Milvoki Bakse do prve titule NBA šampiona posle 50 godina, a da je Kevin Durent posle povreda Hardena i Irvinga ceo tim Bruklin Netsa stavio na svoja leđa.

Lebron Džejms je dobio samo nekoliko spominjanja, ali niko nije glasao da je najbolji igrač lige i potom se on oglasio na svom "Tviter" profilu:

"Hvala vam! Samo ste mi dodali još malo goriva", napisao je Džejms.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: