Petak, 02.07.2021.

08:15

Bogdanović: Tresnuli su nas direktno u lice VIDEO

Bogdan Bogdanović je odigrao sjajan peti meč u seriji protiv Milvokija, ali je njegova Atlanta ipak izgubila i na korak je od eliminacije iz NBA plej-ofa.

Izvor: B92

Bogdanović: Tresnuli su nas direktno u lice VIDEO
Foto: Profimedia

Baksi su poveli sa 3-2 u finalu istočne konferencije pobedom rezultatom 123:112, a srpski šuter je ubacio 28 poena uz pet skokova i četiri asistencije.

Sjajno je šutirao za tri poena, pogodivši čak sedam trojki, ali to ga nije utešilo.

"Na početku utakmice su nas tresnuli diirektno u lice odmah i nismo mogli da uđemo u ritam i da nađemo način da ih zaustavimo. Teško je da celu utakmicu jurite minus od 20 poena", slikovito je to objasnio Bogdanović.

On je naglasio da tim veruje u sebe i kada nemaju Treja Janga na terenu.

"Osećam da nikome ne nedostaje samopouzdanja. Znam da se ne plašimo i da možemo da odgovorimo", rekao je Bogdanović i dodao:

"Moramo da počnemo bolje. Ne smemo da gubimo lopte, moramo da sprečimo da imamo ovoliko izgubljenih lopti i potrebno je da igramo bolje u reketu", naglasio je Bogdan.

Upitan je i o povredi kolena koja je sada iza njega, mada je pitanje glasilo: Da li se, zbog ove dobre partije, oseća bolje nego ranije?":

"Ne, isto je", rekao je Bogdan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: