Lebron: Lepo sam rekao, nisu me slušali

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms oglasio se na društvenim mrežama povodom povreda NBA igrača.

Izvor:

Sreda, 16.06.2021.

21:50

Lebron: Lepo sam rekao, nisu me slušali
Foto: Profimedia

Kavaj Lenard završio je sezonu zbog povrede kolena, a u plej-ofu povredili su se i mnogi drugi igrači, poput Kajrija Irvinga, Džejmsa Hardena, Majka Konlija...

Veliki broj igrača povredio se i u regularnom delu sezone i to su doživeli veoma teške povrede, kao što je to slučaj sa Džamalom Marejem.

Povodom svega toga, oglasio se Lebron Džejms na tviteru i rekao da ga nisu slušali, kad je on pričao.

"Pričao sam, nisu hteli da me slušaju, kada sam govorio o startu sezone. Znao sam šta će da se desi. Hteo sam samo da zaštitim igrače. Povrede nisu deo ove igre koju igramo. Ovo je sve posledica toga što nismo imali odmor. Osam ili devet Ol-star igrača ne igra u plej-ofu zbog povreda. Plej-of je nešto najbolje u ovoj ligi, ali mi sada nemamo neke igrače i to navijačima nedostaje. To je neverovatno. Ako neko zna nešto o tome kako je raditi cele godine, to sam ja. Ne volim što je ovako ispalo. Mrzim to što su se igrači povredili", napisao je Lebron.

Ove sezone je i Lebron propustio više od 20 utakmica zbog povrede i na kraju je njegov tim ispao u prvoj rundi u šest utakmica od Finiks Sansa.

Povređen je bio i njegov saigrač Entoni Dejvis.

Da li je Lebron u pravu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: