Bogdanović razigran, ali Embid doneo "brejk" Filadelfiji VIDEO

Košarkaši Atlante propustili su priliku da na domaćem terenu povedu protiv Filadelfije, koja sada ima 2-1 u polufinalnoj seriji Istoka NBA lige.

Izvor: SS

Subota, 12.06.2021.

08:23

Bogdanović razigran, ali Embid doneo
Foto: Profimedia

Fila je u noći između petka ili subote slavila u "Stejt Farm areni" rezultatom 127:111 i došla do "brejka" koji je ispustila u prvoj utakmici ove plej-of serije.

Pobednički tim je predvodio Džoel Embid koji je ubacio 27 poena i imao devet skokova i osam asistencija.

Čak 12 poena ubacio je sa linije slobodnih bacanja, a izveo ih je 16.

U ekipi Atlante Trej Jang je imao 28 poena i osam asistencija, Kolins je ubacio 23, a raspoložen je bio i Bogdan Bogdanović.

On je imao 19 poena uz četiri skoka i asistenciju, a za 39 i po minuta na parketu. Naš reprezentativac je šutirao 7-13, imao je dve trojke iz pet šuteva.

Aduti Filadelfije bili su još Heris s 22 i Simons sa 18 poena. Atlanta je bila dostojan rival do poluvremena samo, tada je bilo 61:56 za Filadelfiju, koja je brzo otišla na 20 poena razlike i uništila samopouzdanje Hoksima.

Kapela je još samo bio u standardnom skakačkom ritmu sa 16 uhvaćenih lopti, ali uz osam poena, pa je i tu nedostajao Atlanti šuterski ritam vredan pobede na domaćem parketu.

Narednu šansu, Atlanta će tražiti protiv File u utorak od 1.30 po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: