Lilard bez dileme: MVP Jokić može sa Denverom do titule

"Mislim da je Nikola Jokić MVP. Igrao je svaku utakmice, radi sve za svoj tim. Bio je najbolji igrač u ovoj seriji", reči su Demijena Lilarda.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 04.06.2021.

11:37

Lilard bez dileme: MVP Jokić može sa Denverom do titule
Photo: Tanjug/AP Photo/Craig Mitchelldyer

Nagetsi su nakon pobede u Oregonu obezbedili prolaz u polufinale Zapadne konferencije gde će igrati sa Finiksom.

Lilard je rekao da Denver čak može da dođe i do šampionske titule.

"Ako postoji neka sezona u kojoj bi jedan igrač poput Nikole mogao da povede tim ka tituli, onda je to ova. Jokić je sposoban za to", rekao je Lilard.

U iščekivanju nagrade za najboljeg igrača sezone u ligi, bek Portlanda je rekao da njemu ne treba "pismo" iz kancelarije NBA u Njujorku da bi saznao ko je najbolji.

"Mislim da je Nikola Jokić MVP. Igrao je svaku utakmice, radi sve za svoj tim. Bio je najbolji igrač u ovoj seriji, pogađao je iz svih pozicija. Čini saigrače boljim", rekao jhe Lilard.

Reči hvale je za srpskog reprezentativca je imao i trener Portlanda Teri Stoc.

"Sjajan je igrač i sve se vrti oko njega. Nadigrao nas je, zaslužio je da pobedi u seriji i odlično je obavio posao na oba kraja terena. Skidam kapu. Želim mu sve najbolje u sledećoj seriji", rekao je Stoc.

Prvi meč polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije između Denvera i Feniksa na programu je u noći između ponedeljka i utorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: