Pol: Velika je stvar kad izbaciš Lebrona

Kris Pol, plejmejker Finiksa, nije krio zadovoljstvo.

Izvor: SN

Petak, 04.06.2021.

12:15

Pol: Velika je stvar kad izbaciš Lebrona
Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis

Kris Pol je sa 12 asistencija učestvovao u eliminaciji Los Anđeles Lejkersa iz doigravanja.

Tako je Lebron Džejms po prvi put u karijeri bio eliminisan u prvoj rundi plej-ofa.

"Velika je stvar kad izbaciš Lebrona iz plej-ofa, on je ogroman i vrlo snažan i samo prođe kroz tebe, maltretira čuvare za lake poene ili jednostavno pošalje pas slobodnom saigraču. Mi smo sve to pokušali da mu otežamo, a on je svakako imao lake poene na obruču. Diandre Ejton je bio zver, kao da je čekao plej-of da počne da pruža svoj maksimum. Srećan sam zbog saigrača, zaslužuju da budu ovde", rekao je Kris Pol.

Svoj komentar je dao i trener Finiksa, Monti Vilijams.

"Osećamo se sjajno zbog pobede u ovoj seriji. Neverovatan je osećaj eliminisati aktuelnog šampiona, ali to te drži vrlo kratko jer si svestan da te ubrzo čeka nova runda i novi protivnik", rekao je Monti Vilijams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: