Šta je Jokić odmah kupio posle prvog ugovora sa Denverom?

Nikola Jokić otkrio je šta je prvo kupio kada je potpisao ugovor sa Denver Nagetsima.

Izvor:

Utorak, 01.06.2021.

09:35

Šta je Jokić odmah kupio posle prvog ugovora sa Denverom?
Foto: Profimedia

U dokumentarcu "Čovek koji pravi razliku", emitovanom na RTS-u, saznali smo mnoge stvari o Nikoli Jokiću.

Otkrio je da je kupio konja čim je potpisao prvi ugovor.

"Nazvao sam mamu i tatu da im kažem da sam potpisao i da sada možemo kupiti konja. To je prva stvar koju sam kupio kada sam "došao do love." Bože dragi", kaže Jokić.

Nikola je govorio o višku kilograma.

"Bio sam debeljuca do prošle godine. Voleo sam svašta da jedem i nisam ništa odbijao. Jeo sve kolače, paprikaš, žuta supa sa malo više masti. I taj neki period sam naučio nešto. Pred svaku utakmicu pojedem nešto što ne bih trebao. Da li komadić pice, kokice nešto samo da je nezdravo. Protiv uroka", rekao je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: