Marjanović: 31 poen mi je rekord, Jokić toliko daje svako veče

Boban Marjanović je govorio za Athletic o mnogim interesantnim detaljima iz svoje karijere.

Izvor: SN

Utorak, 11.05.2021.

18:00

Marjanović: 31 poen mi je rekord, Jokić toliko daje svako veče
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Boban Marjanović je igrao za Detroit, Los Anđeles Kliperse, San Antonio, Filadelfiju i sada za Dalasa i svuda je bio među omiljnima u svlačionici.

Svoju prvu trojku je postigao u dresu Filadelfije...

"Sećam se da je bilo prvo poluvreme, ali nisam siguran da li je prva ili druga četvrtina. Kako sam šutnuo tako je ušla, Džimi Batler mi je dao asistenciju, a svaki šut je dobar kada lopta uđe", rekao je kroz smeh Marjanović. Jedan od poteza koji se i dalje pamti je kada je Boban posle sudijskog zvižduka pokušao da izbije loptu protivniku.

"Sećam se, svi o tome pričaju i dan danas. Bilo je to u Los Anđelesu kada sam igrao za Kliperse i to protiv Entonija Dejvisa. Nikada mi nije prigovorio, bilo je smešno, a i rekao mi je da mi ne zamera, čak je okačio sliku na Instagram", kaže Marjanović.

Rekord karijere je ubacio Denver Nagetsima, ni manje ni više nego Jokiću.

"Da, 31 poen i 17 skokova, ali rekord karijere u skokovima je protiv Finiksa u bablu kada sam uhvatio 20. Nisam ni znao koliko imam dok nisam video statistiku nakon utakmice"


Upitan je da li o tome priča sa Jokićem.

"Ne, pričamo o mnogim drugim stvarima i uglavnom se šalimo. Te noći kada sam postavio rekord nismo pričali, za mene je to rekord karijere, a za njega običan dan. On može da ubaci 40 kad god poželi", kaže Marjanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: