Jokić izbegao da govori o sudijama: Teško je VIDEO

Nikola Jokić održao je konferenciju za medije posle poraza njegovog Denvera od Bruklin Netsa rezultatom 125:119.

Izvor: SS

Nedelja, 09.05.2021.

11:15

Jokić izbegao da govori o sudijama: Teško je VIDEO
Foto: Profimedia

Zvezda Nagetsa (29 poena, sedam skokova i šest asistencija u ovom meču) je priznala da je protivnik bolje šutirao, bio agresivniji i zasluženo pobedio.

Jokić i saigrači su imali prednost od 21 poena, ali su to ispustili pred naletom Kevina Durenta, Kajrija Irvinga i drugova.

Šta se desilo?

"Izašli su vrlo agresivno, pogađali su šuteve, talentovan su tim i igrali su stvarno dobro i imali su mnogo igrača koji su pogađali. Talentovani su“, rekao je Jokić.

Na 15 sekundi pre kraja je Jokić tražio faul zbog kog je pobesneo i dobio tehničku grešku.

Nije želeo da komentariše tu poslednju situaciju.

"Nemam komentar na to, sledeće pitanje", nevoljno je rekao srpski centar. Šta je potrebno Denveru u poslednje četiri utakmice ligaškog dela sezone?

"Mislim da nam treba još jedna pobeda da bismo obezbedili prednost domaćeg terena i to je glavni cilj. Treba nam dobar momentum pred ulaz u plej-of, samo da igramo dobro“.

Denver ima puno povređenih igrača, poput Džamala Mareja, Montea Morisa i Vila Bartona.

"Ovo je iscrpljujuća sezona jer je raspored tesan. Sad imamo dva slobodna dana i nema mnogo vremena, ali tako je svima, ne samo nama. Imamo i povrede. Kad imate povrede i tesan raspored, igrači propuštaju više utakmica i teško je. Ali, tako je svima“.

Da li će ovako da izgleda i plej-of u kom će protivnički igrači kidisati na Jokića?

"Ne znam. Sledi nam meč sa Dalasom, oni su težak protivnik za nas. Imamo još četiri meča, želimo da završimo na visokom nivou, a onda ćemo da razmišljamo dalje, da pobedimo Dalas ili bilo koji drugi tim", rekao je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: