Rajt ne odustaje: Od koga je Jokić bolji?

Američki novinar Nik Rajt ne prestaje da kritikuje Nikolu Jokića i nabraja zbog čega to srpski centar ne bi trebalo da dobije MVP nagradu.

Izvor: SS

Petak, 07.05.2021.

22:07

Rajt ne odustaje: Od koga je Jokić bolji?
Foto: Profimedia

As Denver Nagetsa je prvi favorit za to priznanje, ali Rajtu to očigledno veoma teško pada.

Objavio je novi "tvit" u kom je istakao da će objaviti spisak svih MVP igrača od 1980. godine i traži da mu pratioci navedu od koga je Jokić bolji, maliciozno istakavši, ako neko takav postoji.

"Čisto radi zabave, ja ću rangirati svakog najkorisnijeg igrača od 1980. godine. Ne njihove MVP sezone, već cele karijere, o čemu je bio kontekst razgovora. Očigledno, ispred Jokiža je još 10 i više godina. Ali, pogledajte na listu i recite mi realno koga će, ako takav postoji, Jokić da preskoči", napisao je Rajt.

U komentarima se razvila velika diskusija, a mnogi su mu ukazali na to da je pitanje MVP-ja upravo partije u jednoj sezoni, a ne celoj karijeri.

Neki su nabrajali igrače od kojih je Jokić bolji, ali su generalno kritike preplavile profil Nika Rajta.

Sve je izvesnije da neće biti u pravu, te da će priznanje najboljeg igrača ipak otići u ruke Nikole Jokića. Trpeo je kritike i da namermo priča o Jokiću zbog rejtinga svoje emisije i popularnosti, a Rajt je ovako odgovorio:

"Neko mi kaže da ovo radim zbog TV gledanosti. E, pa da vam otkrijem jednu malu tajnu vezanu za televiziju: pričati o Nikoli Jokiću i Denver Nagetsima nije dobro za rejting, ljudi! Tako se ne dovodi najšira publika. Nećete privući TV gledaoce ako pričate o 'Džokeru' i Nagetsima!", rekao je Nik Rajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: