Jokić objasnio šta je važnije od prednosti domaćeg terena VIDEO

Nikola Jokić je analizirao poraz od Golden Stejta od 116:107.

Izvor: MT

Utorak, 13.04.2021.

09:30

Jokić objasnio šta je važnije od prednosti domaćeg terena VIDEO
Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

On je bio blizu tripl-dabla. Imao je 27 poena, 12 skokova i osam asistencija, međutim, to nije bilo dovoljno da se izbegne drugi uzastopni poraz u NBA ligi.

"Izgubljene lopte su bile problem, kao što su bile i u pretprošloj utakmici. Dali smo im previše šansi da igraju napade, nismo šutirali dobro. Oni su dali 18 trojki, mi osam. Kari je dao više trojki nego mi. Dao je 53 poena, nismo imali rešenja za njega. Loša utakmica za nas, moramo puno bolje ako želimo da nešto napravimo u plej-ofu", rekao je Jokić.

Finiš meča obeležila je i teška povreda Džamal Mareja, a Jokiću nije bilo lako da priča o tom.

"On je ratnik, uvek daje sve od sebe, bori se za sve. Videćemo, ne znam."

Denver je trenutno četvrti na Zapadu, sa pobedom više od Lejkersa. Mogu li do prednosti domaćeg terena u prvoj rundi plej-ofa?

"Mislim da je važnije da igramo dobro, da imamo dobar momentum. Imamo teške utakmice do kraja, jake protivnike. Ako možemo da uzmemo prednost domaćeg terena... Mnogo je bitnije da igramo bolje, da znamo svoje uloge, da budemo odlučniji."

Naredni duel je protiv Majami Hita za dva dana.

"Dolazi nam Majami sa Bjelicom i Dragićem. Oni su uvek nezgodni, ekipa koja se bori, ne predaje se. Raznovrsni su, jako puno napadačkih opcija imaju, jaki su odbrameno. Biće stvaro dobar test za nas", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: