Jokić: Radim ono za šta sam plaćen

Srpski centar Nikola Jokić izneo je utiske posle pobede nad San Antonio Sparsima.

Izvor:

Subota, 10.04.2021.

08:45

Jokić: Radim ono za šta sam plaćen
Foto: Profimedia

To je bila osma uzastopna pobeda Denvera, koji je ostvario treći vezani trijumf bez Džamala Mareja i sedmi od kako je stigao Eron Gordon.

Jokić je bio sjajan, pošto je upisao 13. tripl-dabl u sezoni – 26 poena, 13 skokova i 14 asistencija.

"Igramo u našem stilu. Ne razmišljamo toliko unapred, ne razmišljamo o utakmicama koje slede, već samo o jednoj utakmici – sledećoj. I o svakoj sledećoj razmišljamo kao o utakmici sezone. Fokusirani smo i tako razmišljamo trenutno", kaže Jokić.

Izgubljene lopte ponovo su bile problem.

"Imali smo nekoliko puta serije izgubljenih lopti tokom utakmice. Ja sam imao najviše i nikada ne želimo to. Imao sam nekoliko izgubljenih u kontri i brzim napadima".

Pred kraj utakmice Jokića su udvojili. Tražio je loptu od Monte Morisa, koji mu je na kraju nije dodao, već je otišao na ulaz i pogodio.

"Nije samo Monte odigrao dobro, ali je bio odličan. Na prošloj utakmici je čak zakucao. Na ovoj je dobar bio i Vil Barton, koji je često išao na ulaz. Monte ih je sada prevario kada je hteo da doda meni, pa fintirao i ušao unutra. Bio je veoma važan večeras, postigao je 21 poen i nije promašio za tri".

"Vol Strit Žurnal" pohvalio je Jokića i Denver Nagetse u novom članku.

"Šta da im kažem, ja sam radim posao za koji sam plaćen. Pokušavam da radim to na najbolji mogući način. Ljudi primećuju da nešto dobro radim i to je to", jasan je Jokić. "Moramo da budemo više fokusirani. Kada je gusto, kada nam treba koš, moramo bolje", ukratko je Jokić prokomentarisao utakmicu na srpskom, na pitanje našeg novinara.

Poslednjih deset sekundi kao da je vreme usporilo, rekao je Majk Meloun.

"Očekivao sam tajm-aut, ali ga nije bilo. To je na kraju bio dobar potez što ga nije bilo, pošto su se oni ispromašivali na kraju".

Ovo je bila kao plej-of utakmica.

"Znači nam to mnogo. Pobedili smo Finiks dve zaredom, pa sada San Antonio... Odbrana je bila veoma dobra večeras, posebno na šutu za tri poena. Dobro smo odradili posao u svakom segmentu".

Poslednje pitanje na konferenciji postavio je ponovo srpski novinar, pa je Jokić odgovorio na srpskom.

"Za nas nema lakih utakmica, to ne postoji za nas. Kad uđemo tako u utakmicu, mi odmah gubimo 20, 30 razlike, tako da to više ne postoji. Ne potcenjujem nijednog protivnika, gde god on bio na tabeli. Što se tiče suđenja, nemam komentar", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: