Bogdanović o surovom stanju u NBA: Spavamo po četiri sata

Bogdan Bogdanović, srpski košarkaš, prokomentarisao je kako testiranja na koronavirus utiču na igrače u NBA ligi.

Izvor: SN

Ponedeljak, 05.04.2021.

14:00

Bogdanović o surovom stanju u NBA: Spavamo po četiri sata
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Pandemija koronavirusa je prošle godine suspendovala NBA ligu, ali ove godine se neometano održava.

Igrači se često testiraju i evo kako to utiče na njih:

"Okolnosti su takve kakve jesu i mi moramo da se adaptiramo, da pazimo na naše mentalno zdravlje. Dolaziš posle dve uzastopne utakmice i znaš da te rano ujutru čeka testiranje i da nećeš spavati. Spavamo po četiri sata. Imamo mnogo povreda tokom godine, ali smo svi u ovome zajedno i jedni drugima smo podrška. nadam se da ćemo što pre izaći iz ove situacije. Ponekad sletimo u jedan ujutru i do 3 je jako teško da ćemo leći da spavamo, a u 9 ujutru imamo testove, što znači da se budimo oko 8 i to zaista zna da bude teško", rekao je Bogdanović za Athletic.

Objasnio je Bogdan dodatno kako to izgleda:

"Ljudi ne znaju. Mi se testiramo dva puta dnevno i nikome se to ne sviđa, ali tako je kako je. Moramo. Svi želimo da igramo košarku i ukoliko je to jedini način, šta da radimo? Igrali smo u Finiksu pred malo više publike i zaista je bilo veoma lepo. U Atlanti smo s vremena na vreme imali malo navijača u hali, čisto da to opet osetimo. Mi to obožavamo, energija nas hrani i potpuno je drugačija košarka kada su navijači u hali", rekao je Bogdanović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: