Karmelo o Lamelu: Može slobodno da koristi nadimak Melo

Karmelo Entoni govorio je o Lamelu Bolu.

Izvor:

Utorak, 02.03.2021.

10:30

Karmelo o Lamelu: Može slobodno da koristi nadimak Melo
Foto: Profimedia

Obojica imaju nadimak Melo, a s obzirom da je Lamelo imao dve godine kada je Entoni ušao u ligu, navijači su se usaglasili da Entoniju pripada taj nadimak.

Besmislene rasprave o tome traju od kada je Bol ušao u ligu i izgleda da je Karmelo stavio tačku na njih.

"Zamenili smo dresove na kraju utakmice, samo se tako desilo. Pokušavam da pomognem novoj generaciji košarkaša i da im pružim podršku. Bilo je zabavno igrati protiv njega večeras. Pratim ga i gledam ga još od kada je bio u srednjoj školi. Bilo je lepo videti direktno na parketu kako igra. Video sam i kakva je osoba i dobar je", rekao je Karmelo na konferenciji posle utakmice i govorio o nadimku Melo:

"Video sam da je to uradio (Karmelov zaštitni znak kada postigne koš). Uradio je to samo jednom, može slobodno to da radi. Mislim da će Lamelo dugo biti u ligi i naviknite se da će ga zvati Melo. Za mene je to poštovanje i čast da je i njemu nadimak Melo. To je sjajno. Može slobodno da ga koristi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: