Još jedna MVP partija Jokića u porazu – Bertans i Bil srušili Denver

Nikola Jokić odigrao je još jedan sjajan meč, ali su Denver Nagetsi ponovo izgubili.

Izvor:

Četvrtak, 18.02.2021.

08:00

Još jedna MVP partija Jokića u porazu – Bertans i Bil srušili Denver
Foto: Profimedia

Denver je izgubio na gostovanju Vašington Vizardsima – 130:128.

Jokić je na parketu proveo 36 minuta i ubacio je 33 poena (9/16 za dva, 3/5 za tri poena, 6/6 slobodna bacanja).

Dodao je sedam skokova, devet asistencija i dve ukradene lopte.

Vizardse je predvodio Davis Bertans sa 35 poena, pogodivši 9 trojki iz 11 pokušaja. Bredli Bil ga je pratio sa 15 poena i 10 asistencija

Rasel Vestbruk je imao tripl-dabl učinak sa 12 poena, 13 skokova i 12 asistencija. Deni Avdija postigao tri poena uz sedam skokova.

Džamal Marej je ubacio 35 poena, 9 skokova i 6 asistencija, dok su po 14 postigli Majkl Porter i Fakundo Kampaco.
Srpski centar i Džamal Marej su odigrali isto kao i protiv Bostona – odlično, ali su isto kao i na gostovanju Seltiksima ostali bez podrške koja bi im donela pobedu protiv Vizardsa.

Denver je posle prve četvrtine imao čak +17 i delovalo je da će ovo biti njihov meč. Ipak, prosuli su ogromnu prednost u drugoj četvrtini, primili 43 poena i umesto sa dvocifrenom prednošću, otišli su na veliki odmor sa minusom od tri poena.

Konstantno su gubili u trećoj četvrtini, a Vašington nije popuštao, pogotovo Davis Bertans koji je pogađao iz svih mogućih pozicija. Najzanimljivije bilo je u poslednjem minutu. Izjednačenju u poslednjem minutu prethodila je serija Denvera 17:4, koju je predvodio Džamal Marej.

Na 30 sekundi do kraja je Marej pogodio trojku za izjednačenje, da bi Bertans na osam sekundi do kraja ponovo pogodio za +3 Vašingtona. Marej je ekspresno odgovorio i pogodio novu trojku za izjednačenje.

Poslednji napad ostao je Vizardsima i Džamajkl Grin je na manje od jedne sekunde do kraja faulirao Bila, koji pogađa oba bacanja za pobedu.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: