Ni Jokić više nema strpljenja – vikao na Portera, Meloun pognuo glavu VIDEO

Nikola Jokić igra impresivno ove sezone, ima MVP statistiku, ali Denver Nagetsi ne liče na tim koji je pre pola godine igrao finale Zapada.

Izvor: B92

Utorak, 09.02.2021.

11:28

Ni Jokić više nema strpljenja – vikao na Portera, Meloun pognuo glavu VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Protekle noći Nagetsi su doživeli treći uzastopni poraz, bolji su bili i MIlvoki Baksi (125:112), a opet nije pomoglo 35 poena, 12 skokova i 6 asistencija Jokića.

Srbin nema skoro nikakvu podršku od saigrača, što postepeno počinje i njega da frustrira.

Protiv Baksa je to prvi put pokazao javno, što je skoro neverovatno za inače veoma flegmatičnog Jokića, ali nije mogao da ignoriše nerezonski šut Majkla Portera za tri poena.

Milvoki je osam minuta pre kraja imao devet poena prednosti, a Porter je usred napada Nagetsa dok su se njegovi saigrači borili za poziciju šutirao preko ruke protivnika i promašio.

"Zašto, Majk?!", uzviknuo je frustrirano Jokić i izgubio volju da se vrati u odbranu, a trener Majkl Meloun je samo pognuo glavu.

S druge strane, Baksi su pogodili trojku i Denver više nije dobio priliku da se vrati u meč. "Rekao sam mu posle utakmice da je to bila loša odluka u pogrešnom trenutku. Bili smo u dobrom ritmu, a to je bio nerezonski šut, čuvar mu je bio u licu. Bio je to loš put u pogrešnom trenutku. Samo želim da dobijem utakmicu, baš kao i on", rekao je Jokić.

Potpuno su podbacila Jokićeva dva glavna saigrača, Džamal Marej i Porter su zajedno postigli samo 19 poena, dok je na nivou bio samo Vil Barton sa 24.

"Ne želim da više budemo uporni tim koji se stalno vraća, želim da mi udarimo prvi"
, rekao je razočarani Marej.

Nakon tri uzastopna poraza Denver je na granici "ispadanja" iz plej-of zone sa učinkom 12-11.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: