Zašto Finiks nije osvojio titulu i da li to čeka Bruklin?

Šon Merion je bio maksimalno iskren kada je govorio o Bruklin Netsima.

Izvor: SN

Petak, 22.01.2021.

16:45

Zašto Finiks nije osvojio titulu i da li to čeka Bruklin?
EPA/ROY DABNER

Bruklin Netsi su trenutno glavna tema u svetu košarke, pošto su dovođenjem Džejmsa Hardena na već postojeće Kajrija Irvinga i Kevina Durenta napravili Supertim.

Glavni trener ekipe je Stiv Neš, a njegov pomoćnik je Majk Dantoni, tandem koji je svojevremeno "harao" NBA ligom u redovima Finiks Sansa.

Član tog tima je bio i Šon "Matriks" Merion, koji je sada bio gost podkasta "Ringer" i maksimalno iskreno govorio i o Netsima i o Sansima sa kojima može da ih uporedi.

Tačnije, objasnio je zbog čega nisu osvojili titulu i šta verovatno čeka Bruklin Netse.

"Mislim da se nismo dovoljno brzo prilagođavali i da nas je to skupo koštalo. Svi pričaju da je to zbog suspenzije Amarija Stodemajera, ali ne bih se složio. To se osetilo sledeće godine. Ti, kao trener, moraš da imaš sposobnost da se je***o prilagodiš. To je tvoj posao, to je tvoja dužnost. Finiks Sansi su bili predvidivi, ako se vratimo i pogledamo kako je to izgledalo, videćemo upravo to. Svi su znali kako ćemo igrati, pikenrol Amarija i Neša dok Stiv ne pronađe novo rešenje", objasnio je Šon Merion.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: