Tauns pozitivan na koronavirus: Obećavam da ću pobediti

Centar Minesota Timbervulvsa Karl Entoni-Tauns pozitivan je na koronavirus.

Izvor:

Subota, 16.01.2021.

11:40

Tauns pozitivan na koronavirus: Obećavam da ću pobediti
Foto: Profimedia

Tauns je u izolaciji, u kojoj će provesti najmanje dve nedelje.

Centru Minesote je koronavirus odneo sedam članova porodice.

Majka Karla Entonija Taunsa preminula je od koronavirusa, a od aprila do decembra ostao je bez sedam članova porodice.

"Video sam mnogo kovčega u ovih sedam meseci. Mnogi moji bližnji su oboleli od Covid-19. Još uvek tragam za odgovorima, pokušavam da nađem način da ih održim u zdravlju. Mnogo je odgovornosti sada na meni, da čitavu porodicu držim u stanju potpune obaveštenosti o svemu važnom, a i da napravim poteze koji su neophodni da bi preživeli", rekao je Tauns u decembru 2020. godine.

Sada je i on pozitivan na koronavirus i navodi da su njegovi otac i sestra veoma zabrinuti, s obzirom šta se sve dešavalo.

"Molim se da ovaj košmar prestane. Moramo da se potrudimo da zaustavimo ovaj virus. Obećavam vam da neću završiti u kovčegu pored mame i da ću pobediti", oglasio se Tauns.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: