Atlanta i dalje ne zna kada će se vratiti Bogdanović

Spekulacije i oprečna mišljenja o povredi Bogdana Bogdanovića potvrdili su Atlanta Hoksi objavom o stanju svog novog šutera.

Izvor: SS

Petak, 15.01.2021.

09:30

Atlanta i dalje ne zna kada će se vratiti Bogdanović
Foto: Profimedia

Franšiza se oglasila putem zvaničnog sajta i društvenih medija, te istakla da srpski bek jeste slomio kost u kolenu, ali da nema oštećenja ligamenata.

To se može podvesti pod dobre vesti budući da će Bogdanoviću biti potrebno nekoliko nedelja da sanira povredu i vrati se na parket.

Prve bojazni su bile da bi to moglo da potraje nekoliko meseci.

"Detaljni pregledi Bogdana Bogdanovića su potvrdili da nema oštećenja ligamenata kolena. Već je ušao u prvu fazu rehabilitacije. Vreme do potpunog oporavka nije određeno i biće poznato kada uđe u sledeću fazu oporavka", naveli su iz Atlante. Podsetimo, Bogdanović je doživeo povredu 10. januara, u utakmici protiv Šarlot Hornetsa.

Ove sezone je odigrao devet utakmica i u proseku imao 9,9 poena, 3,8 skokova i 2,1 asistenciju.

Večeras (18.00) u Moskvi sastaju se dva trenutno najbolja tima Evrolige CSKA i Barselona. Domaćin ima dve pobede više i novim trijumfom bi bio potpuno bezbedan na prvom mestu. Kvota na keca je 1,60, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA – Barselona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: